Ons Team Vrijwilligers

Wij zijn een groepje enthousiaste zorgzame volwassenen, studenten en scholieren die graag willen helpen in deze moeilijke corona-tijden. Gesprekje per gesprekje pakken we de isolatie en eenzaamheid aan!

Elke nieuwe vrijwilliger wordt door oprichtster Heidi zorgvuldig geselecteerd en kort opgeleid. Zo ben jij zeker van een leuke, ontspannen en waardevolle babbel.

Hieronder stelt elke vrijwilliger zich kort voor. Kijk zeker ook eens naar deze korte documentaire over (in het Engels). 

TIP: Zet het volume van de videospeler hieronder luid genoeg zodat je niets mist!

Heidi Holvoet

Hallo ik ben Heidi, oprichtster van Alleen Maar Niet Eenzaam. In het dagelijks leven ben ik online ondernemer en geniet ik van het leven samen met m'n man, 2 tiener-kids en onze hond Storm 

Geert

Mijn naam is Geert. Ik werk in de energie-industrie. Ik hou van fietsen (zowel koers kijken als zelf rijden) en fotografie.

Nina

Hallo ik ben Nina. Ik hou van film en fotografie, muziek en yoga. En van lange wandelingen met mijn hond! Ik zit in het secundair onderwijs maar op dit moment volg ik zoals de meesten tijdens de corona-crisis dus alle lessen van thuis uit.

Eline

Hallo, Ik ben Eline! Momenteel studeer ik aan de UGent en zit ik in mijn derde jaar geneeskunde. Mijn tijd is dus goed gevuld met mijn studie, maar ik vind ook nog voldoende tijd voor piano spelen, te gaan lopen en fotografie.

Greet

Hoi, ik ben Greet, moeder van twee tieners en ook mijn man is momenteel thuis online aan de slag. Zelf heb ik een blog over haken, mijn hobby, ideaal om me mee bezig te houden. Ik ben vrijwilligster voor dit super top project!

Alex

Hallo ik ben Alex, vader van drie grote kinderen. Mijn hobby's zijn vooral sporten en lekker eten maken. Ik ben vrijwilliger bij dit initiatief om zo ook iets te doen voor anderen in deze bijzondere tijd.

Mieke

Ik ben Mieke, trotse mama van 3 kinderen en oma van 7 kleinkinderen. Samen met mijn man Pierre genieten wij van familie-uitjes en gezellig samenzijn.

Jadot

Dag iedereen, Mijn naam is Jadot. Ik studeer momenteel Biomedische Labotechnieken optie Farmacie. Ik ben enorm geboeid door alles wat met dieren te maken heeft. Mijn paard is dan ook mijn beste maatje.

Manon

Hallo, Ik ben Manon, een vat boordevol plannen. Ik studeer momenteel Mondzorg en ben net terug uit Ecuador. In mijn vrije tijd rijd ik paard en ben dol op jumpings. Ik wil vooral ook de wereld zien.

Kim

Dag, Mijn naam is Kim, ik ben zelfstandig coach met een hart voor mens, dier en natuur. Naast mijn drukke job maak ik graag tijd voor mijn kinderen en onze dieren. Op die manier klopt voor mij het plaatje.

Storm

Woef!

(Storm zorgt voor de morele ondersteuning van het hele team!)

©2020 by Alleen Maar Niet Eenzaam and Heidi Holvoet. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now